Norse Bodycare Logo Header
Søg
[fibosearch]

FAQ

Bestilling

Vi bruger PayPal betalingsmodul som kan bruges med og uden en PayPal konto. Har du ikke en PayPal konto kan du betale med kreditkort, Visa, Mastercard. 
Vi modtager ikke MobilePay, ApplePay, GooglePay endnu, men det er på vej.

Vi tilbyder forsendelse med DAO som hjemmelevering og pakkeshop samt GLS til pakkeshop.
Efter afsendelse modtager du en email med sporingslink fra transportøren.
Forsendelsen koster fast pris kr. 45 

Når vi har afsendt ordren, sender vi en email med din faktura. Se eventuelt i mappen for uønsket post hvis du mangler din faktura email.

Fortrydelse & Returnering

Vi følger lovgivningen om 14 dages fortrydelsesret fra ordreafslutningen.
Se yderligere vores betingelser under punkt 10.

Ønsker du at returnere en vare kan du købe en returlabel på vores returportal her.
Husk at ilægge en returseddel med oplysning om returen. Retursedlen modtages samme med returlabel på email.

Produkter

Selve hjertet i vores produkter – de aktive ingredienser – er blomster og urter fra de nordiske enge og skove.
Det naturlige miljø i området er unikt, fordi de nordlige somre er meget kortere, hvilket efterlader blomster med meget kortere tid til at tiltrække bier til bestøvning. Planter er tvunget til at koncentrere deres blomstringskraft i denne korte blomstringsperiode. Som et resultat er de på høsttidspunktet rige på de aktive ingredienser, der kræves for at overleve i bitre klimaer.

Vi mener, at al hudpleje og makeup på planeten skal gøres rigtigt – effektivt og alligevel venligt for huden og vores miljø.

Norse Bodycare forener natur med videnskab for at skabe spilskiftende produkter, der udnytter kraftfulde planteaktive stoffer til at levere rigtige resultater.

Nærende både hud og sanser, alle produkter er naturligt og organisk certificeret i henhold til den internationale COSMOS standard af ECOCERT Greenlife.

Produkterne gennemgår flere testfaser og processer.

Formuleringsprocessen begynder efter at have kontrolleret retningslinjerne fra ingrediensleverandører om anbefalet brug og koncentration for hver ingrediens. Nogle gange tester vi endda flere hundrede prøver for at bestemme den bedste formel.

Vi mener, at skønhed skal være grusomhedsfri, hvorfor vi ikke tester (og vil aldrig) på dyr. I stedet bliver hvert produkt testet af frivillige, som deler deres huds reaktion efter test og giver deres subjektive vurdering – begge dele tages i betragtning, når formlen forfines.

Efter et produkt er skabt, testes det i et laboratorium ved at måle forskellige fysiske og kemiske egenskaber, bestemme stabilitet og udløbsdato, samt studere og definere standarder for opbevaring. I overensstemmelse med lovgivningen testes produktet af en kvalificeret kemiker for at sikre, at det overholder sikkerheds- og konsistenstests. Vi sender også varerne til eksterne laboratorier for at sikre, at de valgte konserveringsmidler fungerer godt i hele gyldighedsperioden.

Vi kontrollerer også fysiske og kemiske egenskaber for hver batch, vi fremstiller, for at sikre, at produktet fra produktionen stemmer overens med den godkendte version fra laboratoriet.

Dette varierer formel til formel – se venligst produktbeskrivelsen for det mest præcise svar. Men generelt, i en naturlig certificeret formel er mindst 95% af de samlede ingredienser naturlige.

Mens i en økologisk certificeret formel er mindst 95 % af de samlede ingredienser naturlige, mindst 10 % kommer fra økologisk landbrug, og 95 % af alle plantebaserede ingredienser skal også være økologiske.

Ja – en stor del af vores etos er at skabe miljøbevidste produkter, og derfor er vores produktemballage genanvendelig og lavet af BPA-fri materialer.

Størstedelen af selvnavngivne produkter er veganske, med undtagelse af visse formler, der indeholder lanolin og bivoks.

Da alle vores produkter er ECOCERT-certificerede, produceres lanolin og bivoks i vores formler på en strengt reguleret måde. Fra fåreavl og biavl til den måde, ingredienserne opnås på, overvåges hvert trin for at sikre, at dyrene ikke kommer til skade på nogen måde.

Alle produkter er formuleret med rene ingredienser og kontrolleret for sikkerhed, men de er ikke specifikt testet på gravide eller ammende kvinder. For dem, der er gravide eller ammer, anbefaler vi at tjekke ingredienslisten for ethvert produkt hos en læge for at løse eventuelle bekymringer.

De mest almindelige allergener, der findes i produkterne, er Limonene, Linalool, Citral, Citronellol, Geraniol, Eugenol. Ingredienserne i hvert produkt er tydeligt angivet på produktsiden, se venligst på listen for at identificere potentielle allergener.

Ja. Ingen genveje taget. Fuldt stop.
Du kan være sikker på, at alle produkter er fri for parabener, mineralolier, silikoner, PEG, kemiske UV-filtre, mikroplast, syntetiske dufte, kunstige farvestoffer og andre tvivlsomme ingredienser.

Ikke alle alkoholer er skabt lige, og ikke alle er dårlige for huden – hver ingrediens i selvnavngivne formler er blevet nøje evalueret for at sikre, at den er sikker at bruge.

Tjek venligst ingredienslisten for hvert produkt for at finde ud af, at det indeholder alkohol og/eller alkoholderivater.
De fleste produkter har dog nogle spor af alkohol, da de fleste planteekstrakter (undtagen i olieprodukter) er fremstillet ved hjælp af alkoholbaserede ekstraktionsmetoder.

Så selvom der måske ikke er nogen alkohol og/eller alkoholderivater opført i INCI, kan vi ikke påstå, at produkterne faktisk er alkoholfrie.

Det eneste sulfat, vi bruger i vores produkter, er natriumkokossulfat (SCS), som er godkendt af tredjepartscertificeringsorganisationen COSMOS. SCS trænger ikke ind i epidermis og er langt mindre irriterende end det ofte anvendte natriumlaurylsulfat (SLS).

Vi tilføjer ikke palmeolie til vores formler som en separat ingrediens, dog kan palmeoliederivater være en del af en anden ingrediens og er til stede i de fleste produkter (f.eks. palmitinsyre), dog i en meget lav koncentration.

Alle ingredienser, der indeholder palmeoliederivater, er RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) certificeret, hvilket betyder, at plantager dyrkes med bæredygtige metoder.

Ja – vi bruger ikke syntetiske dufte. Alle vores duftsammensætninger er 100% veganske, omhyggeligt sammensat med naturlige aromatiske stoffer, uden phthalater eller andre syntetiske konserveringsmidler involveret.

Ascorbyl Palmitate er en stabil, olieopløselig form af C-vitamin. Formuleret ved at kombinere ascorbinsyre med palmitinsyre, bruges det i vores produkter på grund af dets antioxidante evner.

Ja, vores produktionsanlæg er certificeret i henhold til ISO 22716:2007, den internationale standard for god fremstillingspraksis for kosmetik.

For at sikre sikker fremstilling af kosmetiske produkter giver ISO 22716:2007 retningslinjer for produktion, kontrol, opbevaring og forsendelse

Ja, alle produkter er naturlige og organiske certificerede i henhold til den internationale COSMOS-standard af ECOCERT Greenlife.